Träff på öppna förskolan

Några suddiga kaosbilder tagna i all hast. Det är inte lätt att ta bilder med en vild liten bebis :)
Idag hade vi som sagt träff på öppna förskolan igen med föräldragruppen. Det var roligt att se alla och deras bebisar igen. Senast vi sågs var i oktober och det har ju hunnit hända en hel del sedan dess, som ni säkert kan förstå. De är mycket mer rörliga nu och en av bebisarna hade tillochmed lärt sig att gå :)
I början av vistelsen på öppna förskolan kände jag inte riktigt igen Juni. Hon som aldrig tidigare visat någon rädsla eller blivit blyg för någon började nu att gråta när två av de andra papporna pratade med henne. När de andra bebisarna satte igång att krypa omkring och leka så satt Juni bara stilla framför mig och tittade sig omkring en lång stund. Ibland vände hon sig mot mig och tog tag i min hand som för att försäkra sig om att jag fortfarande var kvar. Ett tag in på mötet tinade hon dock upp och även hon började krypa omkring och le mot de andra som var där.
På träffen idag pratade vi om barnsäkerhet och fick gå igenom vad man gör om ett barn sätter något i halsen. Vi fick öva på en docka hur man ska göra. Jag har sett det tidigare på film, men att testa det på en docka har jag aldrig gjort tidigare. Alla borde verkligen få information om hur man ska agera. Tycker det borde vara något som man kan få lära sig redan i skolan. Sedan är det bara två träffar kvar med föräldragruppen på förskolan, och nästa gång ska vi träffa en tandhygienist och på sista träffen ska en person från familjerådgivningen komma och prata om hur relationer kan förändras när man får barn. Känns lite vemodigt att det inte är så många träffar kvar. Tänk att vi alla varit föräldrar i ett år snart och att bebistiden snart är över.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229