Tidig 30-års present

Som en tidig 30-års present till älskling har jag bjudit med honom till spahotellet Källan över helgen. Eftersom att det beräknas komma ett litet barn i dagarna då han fyller år så kan det nog tyvärr inte bli så mycket till stort födelsedagsfirande, som egentligen hör till när man fyller 30, så istället passar jag på att skämma bort honom lite redan nu :)
Källan ligger ca en timme utanför Skellefteå och jag ser fram emot det riktigt mycket eftersom jag hört mycket gott om det från de som varit där. Ska bli så himla mysigt att få ta det lugnt, få bli ompysslad med behandlingar och äta gott. Längtar till helgen!!!
Fick lite panik när jag insåg att jag nog blivit lite för stor för alla mina bikinis och inte skulle ha något att ha på mig i helgen. Men det löste sig som tur var. Bra att jag köpt på mig en hel del bikinis genom åren för jag hittade tillslut ett par trosor jag faktiskt kunde klämma mig i, och en överdel som knöts i ryggen istället för en med knäppning. Helt sjukt, men har ökat från att ha 75 i omkrets på bh:ar till att nu ha 85. Måste väl vara för att magen tryckt sig uppåt och att lungorna blivit större, eller har jag bara fått tjock rygg? Ett till krux inför helgen är att jag måste ta tag i det där projektet med att raka benen. Inte det lättaste att nå ner med kalaskulan i vägen, så kanske kommer få tvinga S att hjälpa mig, hahaha.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229