Throwback till fint hår och förra sommaren


Satt och kollade igenom bilder från förra sommaren. Jag saknar mitt blondare och tjockare hår. Jag vet inte varför jag alltid på något sätt råkar få tillbaka min naturliga (tråkiga) hårfärg när jag egentligen vill vara ett blont bombnedslag. Eller jo.. jag vet varför. För att jag är alldeles för dålig på att pallra mig iväg till frissan.


Men idag är det äntligen D A X ! 💇


Klockan 9.00 idag har jag tid för att bli lite extra fin i håret. Det ska få en ordentlig genomklippning och sedan ska det få ett lyft med en ljus balayage-färgning. Det kommer ta lång tid och det kommer kosta pengar. Men att få känna sig fin i håret är såååå värt det. Håller ni med???


Längtar förövrigt tillbaka till min gamla kropp när jag ser dessa bilder. Men.... bara att kämpa på. Lite drygt 3 och en halv månads kånkande på "bebiskulan" och sen då JÄKLAR. Då ska jag göra allt för att komma tillbaka till ursprungsformen, och ännu lite bättre än det. Sådetså 😝.


Ha en riktigt bra onsdag hörrni! 🌸


Gillar

Kommentarer

Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Älskar att kika tillbaka på bilder, så roligt! Mitt hår blir också så mycket finare under sommartiderna! Kramnouw.com/emmaengstrom
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229