Söndagsmorgon

Lillan med sitt Duplo.
Steg upp 06.30 med gumman. Rätt tidigt, men jag gillar det. Jag är definitivt mer en morgonmänniska än kvällsmänniska. Om man jobbar är 06.30 förstås inte direkt jättetidigt men är man hemma med barn är det rätt tidigt tycker jag. Speciellt om man varit vaken med bebisen någon period under natten. Fast i natt har Juni faktiskt sovit hela natten! Hon somnade under melodifestivalen efter att vi först dansat till Samir och Victors bidrag, hahaha. I mitt kompisgäng brukar jag få pikar för att jag tycker att Samir är snygg, haha. Men jag kan stå för det. Egentligen tycker jag mest att han är rolig på ett korkat sätt.

Iallafall sov hon sedan hela natten sen. Hon knorrade till två gånger inatt så jag gick upp för att ge henne nappen, men när jag kom fram till spjälsängen så låg hon och sov sött. Det är säkert 4 veckor sedan hon sov en hel natt så det kändes som ett hallelujah moment! :)

En sak jag gillar med att gumman blir äldre är att hon nästan alltid vaknar och är på bra humör. Hon vaknar heller inte panikhungrig och skriker efter mat på noll och inga sekunder. Man har liksom tid att göra alla morgongrejer som att byta blöja och kläder på henne och ta på sig sina egna kläder innan det är dags att äta frukost. Med ett litet spädbarn är det ju alltid mata bebisen först som gäller. Något som är jobbigt med att hon blir äldre är att hon når allting och alltid vill pilla på det man själv håller i. Som nu till exempel då hon pillar på datorn. Hittar ni några stavfel i denna text så är det gumman som varit där med ett finger på tangenterna :)

Idag ska jag fixa så att bildredigeringsprogrammet jag använder finns i min nya dator så jag kan börja använda den. Hade tänkt baka semlor men glömde köpa jäst igår när vi var och handlade så vi får se om jag orkar besöka Ica för att fixa det. Annars kanske jag bakar något annat istället där jäst inte är en av ingredienserna. Vi får se.

Ha en finfin söndag! <3

Gillar

Kommentarer

Nathalie
Nathalie,
Haha du är inte den enda som tycker han är snygg ;) sen tror jag att hand personlighet gör han lite snyggare, för han är ju så härlig Än så länge har inte William sovit en hel natt än... Åh så jag längtar!! nouw.comNone
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229