Sommarlistan


Idag checkade jag ut från jobbet och tog sommarlov. Ser så mycket fram emot några veckors ledighet och tänkte fira det med att dela med mig av en somrig lista


Dina planer för sommaren?

Planerna för sommaren är många. Åka till Stockholm och hälsa på syrran, fixa och greja hemma, mysa med min familj, skratta i sällskap med vänner, träna, må bra, äta och dricka gott, använda mina fina sommarklänningar och klackar. Njuta så mycket som möjligt! 💗Bästa sommarstället?

Egentligen tycker jag att bästa sommarstället kan vara var som helst i hela Sverige en riktigt fin och varm sommardag, men annars tycker jag att vårat hem är ett riktig sommarparadis. Speciellt nu efter vi byggde vår altan, där vi har utsikt över ängar och betande kor. Det är verkligen så, så, så fint här på sommaren. Jag vill också nämna ett annat paradis och det är min killes föräldrar och mosters stuga som ligger ett par min söder om Skellefteå vid kusten. Stugan ligger vid havet och jag vet inte vad det är men jag mår alltid så bra när jag är där.

När badar du helst?

Jag är en riktig "badoman" medans min sambo är en riktig badkruka, vilket jag tycker är tråkigt. Jag badar helst var som helst, när som helst och har alltid gjort. När jag var liten ingick en pakt med en tjej om att aldrig bli en badkruka, och det löftet tycker jag att jag har hållit 😊 Favoriten är nog att kunna spontanåka och ta ett kvällsdopp, dock är det lite svårare nu när vi har Juni, men jag hoppas hon blir som mig när hon blir äldre så att vi kan åka, hon och jag, när andan faller på.

Hur länge ska du vara ledig?

Rekordlång ledighet för mig om man inte räknar förra året då jag var mammaledig hela sommaren. I år blir det 7 veckors ledighet! ✌Vad har du att se fram emot?

Att jag ska åka till Stockholm med mamma och hälsa på syster, att fira midsommar, gå på stadsfesten och se Lars Winnerbäck, umgås med vänner, åka till Umeå och shoppa, äta tonvis av jordgubbar, pussas, mysa med min familj, hänga ute på altanen, se Juni bada och leka i sin pool, åka ut till stugan och mycket, mycket mer 😊

Bästa sommarmaten?

Tråkigt och inte så oväntat svar kanske... men grillat såklart! Grillat kött, fisk, majs, halloumi - you name it, I love it.


Vad kommer du köpa inför sommaren?

I klädväg är jag just nu så sugen på att gå lös på alla fina sommarklänningar, shorts, sandaler och annat som man kommer använda typ... en gång om man har tur 😉 Kommer försöka hålla igen lite på sådant, och ändå köpa sådant som faktiskt går att använda året om. Annars kommer jag spendera mycket pengar på målarfärg, ny inredning till altanen - någon fin kruka, blommor, ljuslyktor och sådant.

Vad lyssnar du helst på i sommar?

En massa, massa poddar. Ska lyssna klart på alla Josefin & Vanjas poddar som jag inte lyssnat på än. Sen blir det att lyssna på sommarpratarna i P1 ☀

Bästa sommardoften?

Pratar vi parfymer så gillar jag alla Escadas dofter som de brukar släppa inför våren och sommaren, när det gäller herrparfymer gillar jag Zlatans nya doft.

I övrigt älskar jag hur det luktar ute precis efter att det har regnat, lukten av skogen en varm sommardag, doften av strand, varm sand och sommarblommorna i vägdikena... ah, älskar verkligen sommarens dofter!


Hur kommer du att minnas sommaren 2016 i höst?

Jag kommer minnas hur Juni började gå och springa, och att hon var så söt i alla hennes sommarkläder - klänningarna och solhattarna och hur hon sprang omkring i bara blöja när det var riktigt varma dagar. Jag kommer minnas hur jag och min kille satt ute på vår altan de fina sommarkvällarna och pratade om allt och inget. Jag kommer minnas grillmiddagarna med vännerna och jag kommer minnas att sommaren som vanligt kändes alldeles, alldeles för kort.

💗

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229