Sommarens bucketlist


Redan mitten på juni så det är HÖG tid att knåpa ihop sommarens bucketlist. Är ni redo?....

Okej, här kommer min lista:


1. Bada ute i en sjö eller havet.

Tror jag bara gjorde detta ett fåtal gånger förra året. Men då var ju sommaren så himla dålig. Den här sommaren hoppas jag på betydligt fler sommardopp 💦.


2. Inreda Junis rum helt färdig.

Det är egentligen inte mycket kvar att göra, men nu är det hög tid att få det helt färdigt där inne innan bebisen kommer. Få upp alla hyllor på väggarna, lista färdigt alla lister och köpa lite mer inredning.


3. Ta riktigt fina gravidbilder.

.. Och då menar jag VERKLIGEN fina bilder. Ibland är jag sugen på att unna mig en proffs-fotografering med en riktig fotograf, men jag vet inte riktigt om jag vågar. Är egentligen väldigt stel och obekväm framför kameran och jag är osäker om jag skulle kunna slappna av med någon jag inte känner. Men jag skulle verkligen vilja ta bilder ute i naturen med en fin klänning, blomsterkrans och hela köret. Ni vet en sådan där riktigt klassisk gravidfotografering.


4. Läsa minst 3 böcker

Saknar att läsa, men saknar också tid. Förhoppningsvis får jag några lugna stunder i en solstol i sommar till att ägna mig åt detta.5. Äta en trerättersmiddag med kompisarna på 3 olika restauranger (på samma kväll).

Det här gjorde vi förra sommaren och det blev en succé-kväll! Kan verkligen rekommendera restauranghoppning. Bara ta ett glas vin- eller en drink och en liten rätt på ett ställe och sen vidare till nästa. Ser så mycket fram emot en sådan kväll med tjejerna.


6. Sola och flyta runt på en uppblåsbar pool-leksak.

Tidigt i våras/försommaren köpte jag en uppblåsbar flamingo som jag har en dröm att få ligga och flyta runt på i en pool och sola med gravidmagen i vädret och bara ha det bra.


7. Bjuda någon på en riktig brak-frukost.

Med aaaalla tillbehör. Kanske utomhus en solig sommarmorgon?


8. Åka till Lycksele djurpark med familjen.

Det här hade vi egentligen tänkt göra redan förra sommaren, men det blev inte av. Men jag tror faktiskt Juni kommer ha mer ut av det denna sommaren när hon är ett år äldre. Jag tror hon kommer tycka att det är jätteroligt att få se alla djur som de har där 😊.
9. Fika på minst 5 olika caféer.

Jag är en stor-fikare så denna punkt kommer nog inte bli allt för svår att få "bocka av", haha 😉🍧☕.


10. Ta barnvakt och åka någonstans - bara jag och S.

Blir kanske inte någon lång resa. Bara till någon närliggande stad. Tror vi kan behöva lite tid att bara umgås som ett par innan bebisen kommer. Som det är just nu är det svårt att hitta tid till att bara prata och se varandra, och det lär nog inte bli lättare efter att bebis anlänt.


11. Unna mig ett nytt kameraobjektiv och fota, fota, FOTA!

Vill utveckla mina kunskaper inom fotografering ännu mer i sommar. Ska ju bland annat agera bröllopsfotograf i sommar, och vill verkligen kunna göra bröllopsparet nöjda.


12. FÖDA BARN!!!!!

Den sista, men inte den minsta punkten på listan! För det kommer bli under sommarmånaden augusti som det här barnet kommer.. jag har sagt det hela tiden att jag vägrar gå över till i september (som om jag nu har ett val, haha 😝).Har ni några härliga sommarplaner???

☀☀☀☀☀

Gillar

Kommentarer

hannaleewahlberg
hannaleewahlberg,
Du tar så himla fina bilder Lena 😊 Skulle vilja ta fina bilder med mig, Tobbe och Alfred, särskilt nu på sommaren när ljuset är så fint ute och det är grönt och fint! När vi gjort om sovrummet vill jag ha en massa fina tavlor och posters där uppe på väggarna 😊
nouw.com/hannaleewahlberg
lenakronvald
lenakronvald,
Jamen Gud! ni verkligen passa på att ta familjebilder ute! Nu när ni gift er och allt! Tips är att passa på medans Alfred också är så liten och medgörlig 😉 För sen när barnen är större är det iiiinte lätt 😄nouw.com/lenakronvald
lindasofieolsson
lindasofieolsson,
Härligt lista och underbara bilder <3
nouw.com/lindasofieolsson
lenakronvald
lenakronvald,
tack så mycket fina du 🌸 Vad glad jag blir att höra! 😊nouw.com/lenakronvald
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229