Smoked shrimps

Igår var vi ett gäng hemma hos oss och åt rökta räkor, drack vin, grillade och hängde ute på altanen hela kvällen. Det var den perfekta sommarnatten! Den gamla gitarren som jag fått av syrran kom också till användning. Fick den av henne när hon flyttade, inte för att jag kan spela på den själv men för att den kan komma till användning någon gång när man har besök någon gång av någon som kan spela. Och sådant besök hade vi igår. Svägerskans fästman, som både kan spela och sjunga, drog igång allsång. Blev rätt sent och har inte sovit speciellt många timmar inatt. Men det gjorde inget för det var så trevligt :)
Idag har jag hälsat på tjejerna på jobbet och överraskade dem med lite godsaker. Det är de värda när de jobbar då vädret är som allra bäst. Men snart har de också semester. Tyvärr börjar jag ju om att jobba då men ska försöka att inte tänka på det redan. Har ju en helg och en hel vecka att njuta av innan dess! Efter besöket på jobbet så var jag och Freddan hemma hos Malin och blev bjudna på paninis. Tryckte en hel trots att jag var mätt redan efter halva för att det var så gott :P sen blev det matkoma i hennes soffa resten av kvällen, hehe.

Gillar

Kommentarer

Hanna
Hanna,
Alltså jag blev SÅ glad av att du hälsade på oss igår på jobbet <3. Inte bara för godsakerna såklart, även om de va grötigt ;) Nu har jag också ÄNTLIGEN semester och det är helt underbart! Hoppas vi ses snart igen =) Kram!hannaleewahlberg.blogg.se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229