Små, små pingviner

Tack Malin ♥
Idag på dagen var jag och fikade på Stigs med Hanna, Malin och Emma. Malin hade med sig en liten present till mig i form av dessa små söta pingvintofflor från H&M :) Jag frågade om hon visste om att det inte var jul än, haha. Så gulligt av henne och så söta de är, eller hur? Alla babykläder är ju så fina men har inte börjat köpa någonting själv än. Konstigt men trots att vi varit på ultraljud så känns det inte så verkligt än...eller det gjorde det då, men nu har det gått tillbaka till att kännas overkligt igen, hehe. Eftersom att barnet var så mycket yngre än vad vi trodde så ska vi på ett till ultraljud i december. Längtar tills dess och efter att få se bebben igen! Ska skriva mer om ultraljudet någon dag. Det var så häftigt!
Nu ska jag vila en stund i soffan innan läggdags. Fick något sorts magknip. Imorgon väntar en ny vecka! :)

Gillar

Kommentarer

Banana
Banana,
Så söta! Jag började inte köpa kläder förrän i vecka 30 typ, så känn dig inte stressad för det. Jag kunde liksom inte bestämma mig för vad jag tyckte var fint. Plus att du ju kan ärva massor av oss lagom tills dess.khaltoanna.blogspot.com
Ida
Ida,
Så otroligt söta tofflor! Jag säger precis som Anna, känn ingen stress över att måsta köpa kläder än, ni kommer att få en massa kläder av andra också (tro mig) plus att ni kan även få låna kläder av oss :) (det dröjer ju innan vi ska använda dom igen)
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229