Slutkörd tisdag

Kolla på lillans ögon. Hon har nästan redan större ögon än mig ♥
 
Vad hände med början på 2016 som skulle bli ett sådan bra år? Kvällen har inneburit ytterligare en prövning och jag känner mig rätt slutkörd. Lillan sov en stund i eftermiddag och vaknade sedan genom att gråta. Oftaste vaknar hon nöjd och hittar ofta babyvakten som hon börjar leka och gnaga på men ibland vaknar hon ledsen så det är inget konstigt med det. Det som var konstigt var att hon inte slutade vara ledsen och det blev bara värre och värre och värre. Hon var alldeles hysterisk och hon bara skrek mer och mer och vred sig och kastade sig bakåt. Har aldrig under dessa åtta månader sett henne så tidigare och det kändes inte normalt för att vara hon. Hon blev alldeles rödflammig i ansiktet och jag hade svårt att avgöra om hon andades normalt eller inte. Eftersom vi ger henne mer och mer av olika maträtter så började jag fundera på om det kunde vara någon allergisk reaktion på något hon ätit. 
 
Jag försökte amma henne och såg och kände mjölken komma men ändå så släppte hon då och då och skrek hysteriskt. Jag försökte gunga henne, ge henne smoothie som hon gillar, ge henne nappen och leksaker att hålla i men ingenting hjälpte. Försökte också ta tempen på henne men hon kastade sig bara bakåt och det var alldeles omöjlig att göra det just då. Eftersom det inte blev bättre och jag inte lyckades lugna ner henne så ringde jag i panik efter sambon men eftersom han var längst ner i gruvan så hade han såklart inte mobilen med sig eftersom de inte har mottagning där. Var tvungen att ringa till deras verkstad och be dem be honom ringa mig. Efter vi pratat klart bestämde han sig för att komma hem men eftersom han har en bit att köra så hade hon som tur var hunnit lugna ner sig innan han kom. Skönt var det iallafall att han kom hem för jag ville inte vara ensam om samma sak hade hände igen.
 
Usch, jag vill inte att hon ska må så där igen. Kan det kanske bara ha varit världens ondaste magknip hon hade? Hemskt såg det ut iallafall så hysteriskt som hon skrek och kastade sig bakåt helt otröstlig. Älskade små bebisar, varför ska det vara så att ni inte kan prata än så vi vuxna kan förstå varför ni gråter?
 
Nu ska jag gå och lägga mig och lämna den här dåliga starten på veckan bakom mig. Imorgon ska jag och lillan åka och umgås med tjejerna och nyfödda Sam och det ser jag fram emot. Imorgon blir garanterat en bättre dag. Godnatt ♥

Gillar

Kommentarer

Hanna
Hanna,
Det var ju mycket riktigt en bättre dag idag! Gumman var ju sååå glad och ledig hela tiden hos Malin,har glömt hur söt hon är ❤️ Måste träffas oftare!! nouw.com/hannaleewahlberg
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229