Sjuk och en sjukt god helgfrukost


Förra helgens sjukt goda helgfrulle får stå för bilderna i det här inlägget. Den här lördagen fanns varken orken, ingredienserna eller ens smaklökarna till att göra frukosten särskilt spännande. Men vet ni vad jag tycker är JÄTTEgott just nu?? En helt vanlig havregrynsgröt! På bilderna har jag blåbär, banan och honung på gröten. Mmmm!Som jag skrev i förra inlägget så har det varit en tung vecka. Tröttma och MYCKET huvudvärk har varit inblandat i denna vecka 15 av graviditeten.

I torsdag eftermiddag bröt sjukdomen som antagligen funnits i kroppen hela veckan ut på riktigt. Var så fruktansvärt slutkörd när jag kom hem från jobbet. Ville bara ligga ifred och vila. Tror ni jag fick det?? Nja, hade en liten flicka som väldigt gärna ville "hjälpa mig" att vila, som hon sa det. Hon skulle prompt vara med mig uppe i sovrummet och sjunga för mig och prata med mig på trots att jag sa att 'mamma är trött, mamma är sjuk och har en bebis i magen och måste vila' 😅. Nej det blir som ni förstår ingen vila när man har små barn hemma. Kan bli så avundsjuk när jag ser preggosar som väntar sitt första barn som faktiskt kan vila. Det är verkligen något helt annat att vara gravid när man redan har barn sedan tidigare.Igår (fredag) var jag hemma från jobbet. Det känns lite bättre nu, men fortfarande är orken inte helt tillbaka. Men det kan ju iofs bero på graviditeten också.

Idag ska vi städa ihop diverse skräp och byggskrot som ligger inne i det som ska bli vårat nya badrum. På måndag ska det nämligen komma hit hantverkare som ska flytspackla golvet 🙌🏼. Äntligen händer det någonting i byggrenoveringen igen som dessvärre stått allt för stilla under en längre period.Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229