Shoppat - en gratis kruka och kläder till kidsen


__________________________________________________________________________________


Igår när jag gick och plockade hemma (gör jag någonsin något annat nuförtiden?) så hittade jag två presentkort på Interflora som jag fått för länge sedan. Upptäckte att sista datum att använda dem var... ja närdå? SAMMA DAG SÅKLART. Så efter middagen åkte jag direkt in för att använda dem. Jag hatar när man glömmer bort och bara låter presentkort gå till spillo.


Slog iallafall till på den här krukan som blev gratis i och med att jag hade presentkorten. Hur bra (.. och fin) ??!! 😍Efter att ha köpt krukan så hade jag egentligen tänkt åka hem direkt, men eftersom jag ändå var på stan (barnfri) tänkte jag att det inte skulle skada att gå en vända i några butiker. Tur var väl det, för då kom jag på att Juni VERKLIGEN var i behov av nya sneakers. Hon har ju, precis som jag, gått i sandaler hela långa sommaren, och nu när det börjat bli lite ruggigare väder utomhus så har vi upptäckt att hennes sneakers som hon hade i våras är alldeles för små.

Inne på Intersport hittade jag de här fina Nikeskorna i storlek 26, som blev helt perfekta. Vi har prövat dem idag och de satt som en smäck, och Juni blev supernöjd 😊.Gick en sväng på Cubus också och jag kunde inte låta bli att spana in deras utbud av bebiskläder. Gah, varför är det så roligt och gulligt med just bebiskläder?

Det fanns dock inte så mycket i de minsta storlekarna, och jag vill än så länge vänta lite med att börja bunkra i de större storlekarna, så det blev bara två likadana basbodies i storlek 50 och 56. Enkla men ändå fina. Älskar grått! 😍Blev bara köp till barnen och hemmet denna gång. Ingenting till mamman själv. Det är väl så prioriteringen ser ut just nu, och saker till mig själv kommer i sista hand. Jag är så sugen på att börja köpa en massa nya höstkläder till mig själv, men jag håller på mig ett litet tag till. Jag har ju trots allt fortfarande en STOR gravidmage, och vet ju inte hur kroppen kommer se ut efteråt, och vad jag kommer kunna komma i och inte. Men snart hoppas jag att jag får möjlighet att frossa i allt snyggt och höstigt till mig själv. Känns som att jag inte köpt ett enda fint plagg på 9 månader, som inte varit ett gravidplagg. Längtar något så ENORMT!


Gillar

Kommentarer

malinleewahlberg
malinleewahlberg,
Sam har dom där skorna... supersnabb kommer Junnsan å bli i dom <3nouw.com/malinleewahlberg
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229