Sexiga småbarnspappor

Pappa-dotter-kärlek mellan David och Harper Beckham. Typ det sötaste jag har sett.
Man ser dem visst överallt nuförtiden, de där sexiga småbarnspapporna...eller öuhm, kanske inte överallt, men man kan iallafall se dem på Ica eller annan matvarubutik, veckohandlandes och bärandes ett barn sådär coolt på armen. De får det dessutom att se så enkelt ut. Själv är jag ett svettigt, stressat vrak om jag måste åka och handla med Juni själv. Men förhoppningdvis beror det på att jag fortfarande är newbie på det där området, för jag har ju bara gjort det ett fåtal gånger än så länge.
- Nu blir du också en sådan där sexig småbarnspappa berättade jag för S när vi väntade lillan. Något han viftade bort med att jag var full av gravidhormoner. Men va? Alltså håller ni inte med om att det händer någonting speciellt med män när de får barn? Det händer något med kvinnor också men tyvärr kallas det för hängbuk, taxöron och stora påsar under ögonen, hehe ;)

Gillar

Kommentarer

Hanna
Hanna,
Håller med dig helt och hållet! :) nouw.comNone
Carro
Carro,
Älskar att läsa din blogg Lena du skriver med en sådan stor portion värme, humor och öppenhet! Kram/ Carro S ps: håller med om det där med karlarna! Kvinno/vardagsporr nouw.comNone
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229