Senaste från mobilen

Senaste bilderna i mobilen: 1. Snapchatbild på gumman från tisdagens kvällspromenad 2. Besök på förlossningen 3. Stork med Skellefteå AIK-halsduk (bara i Skellefteå, hehe) 4. Amningsselfie
Idag var jag tillbaka på förlossningen för att låta dem ta en titt på mig. Okej, nu blir jag personlig igen men skit samma. Jag sa ju att jag skulle vara mer personlig nu när jag börjat blogga på nytt. Jag har iallafall lite problem med sveda där jag fick en bristning under förlossningen. Bristningen jag fick var sååå liten att det till och med känns lite löjligt att ens kalla det ett problem men i vilket fall som så har jag nu iallafall fått en liten, liiiten, mega-superliten hudflik som liksom inte viljat läka ihop som den ska och som dessutom svider fortfarande. Ändå har det gått nästan sex veckor efter förlossningen. Kände därför att det var lika bra att ta tag i problemet och be en barnmorska titta på det. Nu har de penslat den lilla (vill bara förtydliga än en gång hur liten den är) fliken med lapis så att den ska försvinna och även fått veta att allt läkt ihop fint på insidan. Skönt.
Annars så har gumman varit lite tjurig sedan igår. Vet inte om det kan vara så att hon kan ha haft lite magknip eller om hon bara har en sådan period just nu. S har ledigvecka så det känns skönt att han är här så att vi kan turas om att ta henne när hon är kinkig. Han jobbar bara en vecka till och sedan är han ledig hela sommaren. Känns lyxigt att vi kommer få så mycket tid tillsammans och att han får så mycket tid med henne nu när hon är liten.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229