Röd keps

__________________________________________________________________________________________________


Hej, glad helg och allt det där man brukar skriva.


Idag - en dag utan smink och med otvättat hår som göms under en keps. Bästa smutsigt-hår-lösningen.. eller i väntan på att allt hår man tappat efter graviditeten ska komma tillbaka. Älskar mer och mer min nya kepa från H&M. Glad att jag köpte den. Den största storleken passade mitt huvud perfekt. Jag som har så stort huvud.. eller stor hjärna (?) måste alltid ta den största 😝.
Just nu sitter jag och kollar på Let's dance. Trots att det gått i så många säsonger så ledsnar jag inte. Älskar dans. OM jag någon gång mot förmodan skulle bli känd och blev tillfrågad om att vara med så hade jag tackat ja direkt 😄.


Dylan ligger i min famn. Han låg bredvid mig nyss, men började gnälla och ville bli hållen. Såklart. Som det känns just nu kommer den här lilla pojken aldrig att sova själv. Kan inte ens lägga honom i ett annat rum för då börjar han knorra inom 10 minuter. Famnen, eller bredvid mig i soffan it is. Så frustrerande! Men jag vet också att detta är en period i livet. Det kommer inte alltid ligga en bebis bredvid mig. Måste försöka njuta medans det varar, även om det är lite jobbigt ibland. Särskilt jobbigt kvällar som dessa när jag är själv med barnen. Men se, nu lyckades jag blogga ändå trots bebis i famnen. Multitasking woman!Puss ❤

Gillar

Kommentarer

Emmaakarlegrund
Emmaakarlegrund,
Vilken fin blogg du har 😍nouw.com/emmaakarlegrund
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229