Rädd


Vaknade och mådde så himla pissigt vid 03-tiden igår natt/morse. Hade en sprängande huvudvärk och kände mig illamående. Migrän såklart. Så jäkla typisk start på den nya veckan. Lyckades somna om till slut, men när klockan sedan ringde... ja, man är ju en vuxen person så det är bara att stiga upp trots sprängande huvudvärk och göra i ordning sig själv och kid för jobb och förskola.

Väl på jobbet släppte den värsta huvudvärken, men jag märkte att jag hade svårt att se vad som stod på datorn om jag inte lutade mig framåt och ansträngde mig. Synen på ena ögat var fullständigt suddig. Jag brukar ha synbortfall vid migrän, men det brukar oftast vara innan själva huvudvärken kommer, och inte efteråt.När det inte riktigt ville ge med sig med synen på vänsterögat så började jag faktiskt googla på det, och överallt stod det om tecken på havandeskapsförgiftning. Så efter det blev jag faktiskt lite rädd, och bestämde mig för att åka hem och vila. Lika bra det, för jag kände mig ju lite smått blind på ena ögat.

Idag har det varit bra igen, har kunnat jobbat som vanligt och synen är på topp igen (med linserna instoppade dårå, hehe). Men jag har bestämt mig för att jag måste lyssna lite mer på mig själv och min kropp. Antagligen kommer migränen för att jag har stressat för mycket, och sovit alldeles för lite. Känner för att unna mig något härligt för mig själv, kanske en liten fotvårdsbehandling eller gravidmassage eller något sådant. Är det något preggo/post-preggo där ute som testat det och som kan säga om det är värt att lägga pengarna på eller inte??? 😊Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229