Nyårslöften 2016

Under 2016 lovar jag att jag ska:
1. Sluta försumma min fantastiska skogarderob.
När jag gått halva min graviditet blev jag tvungen att sluta använda högklackade skor. Jag hade lättare foglossning och fick bara ont i höfterna av att gå i sådana skor. Nyårsafton 2014/2015 var sista gången innan förlossningen jag använde pumps och sedan blev de stående på hyllan även en tid efter förlossningen också eftersom mina fötter svullnat upp så ofantligt mycket. Trodde ett tag att fötterna inte skulle gå tillbaka till sin ursprungliga form och att jag skulle vara tvungen att skänka bort alla mina skor! Som tur var så gick de tillbaka och ungefär en månad efter förlossningen kunde jag återigen få på mig mina guldkorn igen. Men eftersom man inte gärna går runt och kånkar på en bebis i 10 centimeters klackar så kan ni nog räkna ut att de mest stått och samlat damm iallafall senaste året. Men nu har jag börjat sakna dem och vill börja använda dem igen. Ska organisera skorna bättre i garderoben så att jag får en bättre överblick över dem också.
2. Träna mer, bli starkare och få bättre hållning.
Som jag skrivit tidigare så har jag ju börjat ta tag i träningen nu efter graviditet och första tiden med bebis. Känner mig taggad och redo att ta tag i det och bli tightare om lilla mammamagen :)
3. Städa oftare.
Jag kan nog inte bli sämre på den här punkten iallafall. Vårt hus är alltid som en härlig coctail av husdjurshår, damm, smutsiga kläder och disk.
4. Blogga bättre och oftare.
Som ni kanske märkt (?!) så har bloggen uppdaterats oftare på senaste tiden. Det beror på att mitt nyårslöfte är att blogga oftare. Tycker att det är så himla roligt att skriva och visa bilder från mitt/vårat liv, plus att det är kul och intressant för mig själv att kunna gå tillbaka i arkivet och kolla hur jag tänkte och vad jag gjorde för t.ex ett år sedan. Målet är att uppdatera minst en gång/dag men helst fler, även om det kan vara lite svårt att hitta tiden med bebis (gäller att passa på när hon sover, hehe). Eftersom jag vill bli bättre på att blogga så hoppas jag även att ni som läser gärna kommenterar och skriver vad ni vill se mer av här. Kanske vill ni se mer outfits såsom den här nedan, eller se bilder på bebismode..eller det i en kombination? Vill ni ha fler uppdateringar om Juni, läsa mina tankar om att vara mamma eller bo i norrland eller något annat? Berätta gärna :)
5. Påbörja vägen mot att kunna förverkliga mina drömmar.
Alltså den här punkten låter nog jävligt flummig för er eftersom det än så länge är hemligt. Jag är sådan som person att jag inte vill lämna ut för mycket information om vad jag drömmer om eller vad mina framtidsplaner är eftersom jag är alldeles för rädd för att misslyckas och att folk ska skratta åt mig. Därför får den här punkten låta rätt flummig för tillfället. Tids nog kommer jag nog att berätta mer.
6. Läsa mer böcker.
Jag älskar att läsa och det brukar vara en av de bästa sätten för mig att koppla av på. På senaste tiden har jag inte hunnit/orkat plocka upp en bok och det är jättetråkigt. Nu har jag kommit på en strategi för att hinna och orka med och läsa mer och det hänger ihop med nästa punkt på denna lista...
7. Bli bättre på att prioritera min sömn.
Nyckeln till detta är egentligen så enkel som att gå och lägga mig tidigare på kvällen. Jag måste börja göra det för att orka med att vakna tidigt på morgonen med Juni, och fortfarande vara en glad människa som fungerar i sociala sammanhang. Jag har därför en plan att gå och lägga mig tidigare och läsa en bok innan jag somnar. Slå två av dessa nyårslöften i en smäll tänkte jag :)
8. Planera min tid bättre för att hinna göra alla saker på denna lista.
Kalender är köpt så jag kan skriva ner dag för dag och timme för timme vad jag ska göra med mina dagar. Annars är jag expert på att fladdra iväg i tankarna och göra annat.
Det blev rätt många löften för året. I övrigt har jag också lite andra lösare "löften" eller åtminstone förhoppningar för 2016, och det är att vi förhoppningsvis ska göra en större renovering av vårt hus och resa med lillan för första gången. Ska bli spännande att se vad vi lyckas åstadkomma under 2016!

Gillar

Kommentarer

Frida
Frida,
Bra löften :)fridanyburgs.blogg.se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229