Ny vecka och nervositet

__________________________________________________________________________________


Välkommen nya vecka! Hoppas ni haft en skön och fin helg. Jag kan inte vänta med att lämna förra veckan bakom mig faktiskt. I helgen har vi haft sjukstuga här hemma med både Juni och Lilleman som varit och fortfarande är förkylda. Sambon har jobbat så jag har varit ensam och isolerad från omvärlden.. har det känts som iallafall.


Nej, nu får allt den här veckan bli mycket bättre än den förra 😊. På lördag åker jag och barnen till Märsta för att hälsa på syrran och hennes familj. Det börjar kännas så pirrigt att vi ska åka, och då tänker jag speciellt på flygresan! Men jag har fått tips om att köra med hörselkåpor på barnen för att de inte ska få ont i öronen, eller att man kan hålla pappersmuggar över öronen på dem. Det kanske blir muggar över Dylles öron. Vet inte om det kanske blir för tungt med hörselkåpor på honom?

Jag tänker därför ha med mig hörselkåpor och även något russinpaket till Juni så att hon har något att tugga på. Jag kommer också ha med någon liten present till henne som håller henne sysselsatt en stund. Jag håller ju på att köra i ordning en present-adventskalender, så det passar kanske bra att hon får första presenten på planet eftersom vi flyger den 1:a december 🎅.


Håll tummarna nu att vi alla är friska innan nästa helg!💋💋💋


Gillar

Kommentarer

lamouru
lamouru,
Lycka till med flygningen 😊nouw.com/lamouru
Nathalie
Nathalie,
Jag flög ju mycket till Sthlm med William när vi bodde i Skellefteå och det var aldrig några problem med öronen eller så 😊 så tror det kommer gå jättebra för Dylan! Amma är ju annars bra för att utjämna trycket i öronen OM det skulle vara så att han känner av trycket ❤️ www.sskstudentliv.blogg.se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229