Ny matta

Bild på vår nya blåa matta som är från Mio. Fin tycker jag. Snyggt med lite färg och inte bara svart, vitt och grått i inredningen.
------
Lillan sover, jag har precis startat en tvättmaskin, slängt iväg en ansökan om föräldrapenning och nu sitter och funderar på vad jag ska ta mig för här näst. Idag är en sådan där dag då jag bara stirrar ut i luften och inte riktigt vet vad jag ska hitta på. Jag behöver ett nytt projekt nu efter att jag målat klart och levererat tavlorna som ska hänga utställda i Gallerian i Kalix i helgen då det är Kalix pride. Men vad ska jag hitta på nu? Kanske göra ett fotoalbum, blogga om något roligt, sälja sånt jag inte behöver på Facebook eller börja inreda barnrum. Någon som har någon rolig idé på nytt projekt?

Gillar

Kommentarer

Therese
Therese,
Du kanske kan ha frågestund, då får du att göra sen :)nouw.comNone
Malin
Malin,
Snygg-mattan! Du kan ringa mig på facetime medan jag sitter på jobbet å dödar tid :P Du kan gå långa promenader med vagnen, du kan måla en fin tavla till vårat bebisrum, du kan baka, du kan åka hem till oss å klippa vår gräsmatta! tihileewahlbergmalin.blogg.se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229