Nos mot nos

________________________________________________________________________________Hej och hoppas ni har en fin lördag! Vi har haft besök av våra vänner Malin och Sam hela förmiddagen, och nu fortsätter vi bara med att mysa på hemma. Jag skulle dock behöva ta tag i att välja ut vilka kläder jag ska ha på mig på några vänners barns dop imorgon. Jag har insett att jag inte har någon aning vad jag ska ha på mig... och som bekant har jag ju nyss varit gravid, och allt i min garderob kanske inte riktigt passar mig än. Dessutom ska ju plagget jag väljer fungera att amma i också 😖. Men det ska förhoppningsvis lösa sig. Något i garderoben borde jag ju kunna pressa mig in i 😜.


Förresten vill jag passa på att tacka er som hört av er och tyckt att vi gjort ett fint namnval till vår son. Som sagt, älskar namnet och jag är glad att mitt favoritnamn passade på honom, för jag hade inget annat i åtanke som jag kände något för. Så hade vi behövt hitta ett annat förnamn så hade vi fått stora bekymmer 😄.


Gillar

Kommentarer

juliamalmgren
juliamalmgren,
Men så underbar bild! 😍 ha en mysig lördag! Tror absolut du hittar något fint att ha på dig tills imorgon! Kramar 🍁🧡nouw.com/juliamalmgren
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229