New in

Den här dagen blev inte riktigt som det var tänkt eftersom att jag trodde att jag skulle få en mysig sovmorgon tillsammans med babe då han tagit ledig idag, men han var tvungen att åka och jobba ändå. Sen hade jag tänkt fota ute, men det blev ingenting av det heller eftersom att det är minst 1000 grader kallt ute. Jaja, det är ju lördag så man ska inte klaga :) Ikväll ska jag äta tacos, ta det lugnt, mysa ner mig under någon filt och se film, men jag tänkte iallafall först passa på att visa lite av vad jag köpt till min garderob nyligen:
/ Tröja - River Island (nelly.com) /
Den här tröjan är så himla fin och jag tycker om den gröna färgen jättemycket. Jag tycker att den påminner lite om den gröna tröjan med tigertryck på från Kenzo, fast utan tiger på då :)
/ Kappa - Choies.com /
Man kan väl aldrig ha för många kappor? Hehe. Det här är mitt första köp från Choies och jag är mycket nöjd med leveransen, som tog lite drygt en vecka bara (men då var det röda dagar inblandade också).
/ Innejacka - Gina Tricot /
Varmaste, mjukaste och mysigaste jackan någonsin. Perfekt för en frusen Lena. Rekommenderas! Den fina detaljen med roséguldsdragkedja är ett plus.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229