My favorite place is inside your hug

__________________________________________________________________________________


- Bild på mig och Juni från dagen innan lillebror föddes💗. Graviditetsvecka 41.


Alltså livet! Nyp mig någon. Det är FÖR bra nu!

Jag sitter här med en snusande bebis bredvid mig som jag är alldeles störtförälskad i. Juni är för tillfället hos sin farmor så att jag ska få rå om lillebror i lugn och ro medan S är på älgjakt. S har varit så omtänksam idag. Han har gjort mat, passat upp på mig när jag haft eftervärkar, tagit hand om Juni, fixat- och skjutsat till barnvakt när han skulle åka bort. Han har verkligen gjort allt för att underlätta för mig.

Det har varit så skönt att få lite tid själv med bebisen för att få amningen att fungera. Det har gått lite bättre under de senaste matningarna. Jag tror att det börjar gå åt rätt håll, och det känns som att mjölken håller på att rinna till. Skulle gissa att det fullkomligt kommer explodera imorgon eller senast i övermorgon 💣💣. Haha 😂.


Om någon undrar varför jag inte skriver ut namnet på bebisen än, så är det för att vi fortfarande känner efter lite om namnet passar honom. Vi gjorde samma sak med Juni innan vi gjorde hennes namn helt officiellt 😊. Snart får ni veta!


Nu ska jag ta min son i famnen och kolla på någon serie... MYS ❤


Gillar

Kommentarer

juliamalmgren
juliamalmgren,
Åh vad underbar bild och vad underbart att du känner så! bara njut och bebis mys massvis nu! 😍 ska bli spännande att få veta lillkillens namn 👶🏼💙 ha en fin måndags kväll, kram på er!’nouw.com/juliamalmgren
lenakronvald
lenakronvald,
Tack så mycket fina du ❤️ njuter till fullo av min fina lilla kille! 😊nouw.com/lenakronvald
Taliasblogg
Taliasblogg,
Vad mysigt! Skönt att han tar hand om dig när du behöver det som mest. Kram 🌸nouw.com/taliasblogg
lenakronvald
lenakronvald,
Ja! Det är jätteskönt att ha honom som är en sådan omtänksam pappa och sambo ❤️nouw.com/lenakronvald
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229