Monyay!

_____________________________________________________________________________YAY för måndagar! Idag ska jag åka in på stan för att ÄNTLIGEN få färga håret. Har försummat mitt hår länge och det är helt kaos efter graviditet och amning. Upplever ni också att håret blir mörkare när ni är gravida? Jag tycker att mitt hår blir mycket mörkare och "dassigare" när jag är gravid. Plus att det dessutom konstant känns torrt OCH fett på samma gång (hur nu ens det är möjligt). Sen när jag ammat har jag tappat, och tappar fortfarande massor. Det börjar kännas väldigt tunt, och speciellt framme vid ansiktet. Har inte varit nöjd med mitt hår på väldigt länge. Förhoppningsvis får det lite nytt liv av ny färg, samtidigt som det bara känns så lyxigt att få tid för mig själv medans någon pillar i ens hår 😄. Tanken är att lägga i blondare slingor (balayage), och jag är sugen på att bli riktigt ljus! Känns extra fint på sommaren.


Har haft en bra vecka och helg! Mamma kom på besök i onsdags och stannade tills på fredag, så Juni har haft någon att leka med hela dagarna. På fredagskvällen var jag på tacomiddag med bästa tjejkompisarna. I lördags var jag ensam med kidsen hela dagen, men sen på kvällen när S kom hem så bestämde vi spontant att vi skulle åka ut till stugan och sova där. Jag gillar att vi nuförtiden har möjlighet att vara lite spontana när det gäller att åka bort sådär. Så länge vi hade hundarna så var det mycket svårare och kändes mycket krångligare när vi skulle någonstans. (För er som inte vet hade vi två hundar som gick bort förra året med bara några månaders mellanrum då båda två drabbades av cancer).

Det är så härligt att vara i stugan. Ett favoritställe. Lugnt och ingen stress. Juni älskar att vara där. I sommar kommer vi garanterat att hänga där ofta! ☀


💋

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229