Monday monday

Hej. Är ni taggade på denna nya vecka? Vi har haft en lite jobbig natt med en liten gumma som vaknade 03.45 och inte ville somna om förrän cirka två timmar senare. Alltså gaaah vad trött jag var! Tur att hon iallafall är på bra humör när hon vaknar. Undra om detta har med tänderna att göra, är det ännu en ny fas eller vad kan det vara? För bara en vecka sedan sov hon ju nätterna igenom. Efter att vi äntligen lyckats somna om vaknade jag sedan upp med lite måndagsångest. Det gick som tur var över efter en liten joggingrunda och efter att ha åkt hemifrån och umgåtts med svägerskan, Nadja och barnen. Ibland är allt som behövs lite frisk luft och att lämna hemmet en stund.
I veckan är planerna att läsa på mer och börja BLW-träna gumman lite, eftersom jag tycker det verkar som att hon tycker att det är mycket roligare att plocka i sig maten själv istället för att bli matad jämt. Sen ska jag träna så mycket jag hinner och blogga mer. Bland annat visa nya bilbarnstolen och svara på lite frågor jag fått. Det blir en bra vecka :)

Gillar

Kommentarer

Hanna Lee wahlberg
Hanna Lee wahlberg,
Det låter ju som om det skulle kunna vara tänderna som spökar, jag är ju ingen expert men jag kan relatera till hur det var när visdomständerna växte ut på mig, aaaaj vad ont de gjorde! Hela käften värkte ju typ dag som natt! Så jag kan ju bara tänka mig hur ont det gör på en liten bebis! <3nouw.com/hannaleewahlberg
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229