Mindre än 40 dagar kvar!

I helgen har jag hunnit med att fira att det är mindre än 40 dagar kvar. Hade tänkt skriva den dagen men det hanns inte med eftersom att vi varit på spaweekend i helgen, som jag förövrigt ska skriva mer om snart :)
Idag är det 38 dagar kvar, jag är i vecka 35 (34+3) och jag har endast 6 dagar kvar att jobba innan jag går på semester. Jag längtar så himla mycket nu efter ledighet och att få vila. Än så länge får jag sova hyffsat om nätterna men vaknar några gånger per natt av att jag måste vända på mig för att höften jag ligger på gör ont. Men jag märker mer och mer på min kropp att det börjar bli tungt att vara gravid. Mina fötter och vrister har svullnat upp och ser ut som att tillhöra elefantmannen, haha. Det märks också att det är trångt i magen. Det gör ont när Bubblan rör sig där inne och trycker mot organ och revben. Samtidigt kan man inte låta bli att vara där och peta så fort det varit stilla en längre stund. Men det hör väl till att oroa sig ;)
Jag är också lite nervös över tanken att inte jobba längre. Kommer kännas så konstigt att inte åka till jobbet och få träffa kollegorna varje dag. Kommer att sakna dem så mycket! Tur att det kommer vara sommar då och att de också kommer att vara lediga i perioder så att de hinner komma och hälsa på oss :)

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229