Mina 3 skönhetsfavoriter

Vill tipsa er om mina tre skönhetsprodukter jag gillar allra bäst just nu.
Det första jag vill tipsa om är CC-krämen från Lumene. Använder den varje dag. Bra konsistens, lagom täckande, och den torkar inte ut huden och blir sådär "kakig" som foundations lätt kan bli. Perfekt till vardagssminkningen.
Lip Lube från Laqa & Co. fick jag i specialjulboxen från Glossybox. Brukar vara lite tveksam till att ha rött på läpparna då jag tyckt att det inte passar mig, men jag har nog ändrat mig på senaste tiden. Den här älskar jag. Blir jättefin färg men inte för mycket. Den gör läpparna mjuka och luktar gott av pepparmint. Skulle vilja köpa de andra färgerna också, men jag hittar dem inte att köpa någonstans. Är det någon som vet var de finns? Skulle vara tråkigt om jag måste åka utomlands bara för att köpa dessa ;)
Sedan kommer vi till min nyaste favorit, och det är White tea and pepparmint hand cream från H&M Conscious. Den här vintern har jag slagit alla rekord i torra händer så jag behövde verkligen en ny handkräm. Så glad att jag bestämde mig för att testa denna. Den luktar SÅ underbart gott. Tror jag har en ny grej för saker som luktar mintigt <3

Gillar

Kommentarer

Sarah
Sarah,
Kul o få veta vilka dina favoriter e :)CheerSarah.devote.se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229