Midsommar

Hej på er! Hoppas ni haft en riktigt fin midsommar! Det har denna Mami och dotter haft. Såhär såg vi ut igår. Det blev byxor för min del och gumman fick ha på sig sin nya söta byxdress. Ni ska få se fler bilder på det senare. Jag tog sååå fina bilder på henne i den! ♥ Igår firade vi hemma hos bästis med gäng sköna människor och MASSOR av god mat. Solen tittade faktiskt fram så vi kunde sitta och äta ute på altanen. Tror att det var sommarens varmaste dag hittills, fast då var det ändå inte särskilt varmt när solen gick i moln. Men nu tror jag att trenden med dåligt sommarväder håller på att vända :)
Idag har vi haft besök av min mamma och mina mostrar som ville komma och hälsa på Juni. De hade med sig en massa rester av deras midsommarmat som vi ätit och så har jag tagit en del fina bilder på dem tillsammans med Juni så att jag har en massa fint att stoppa i fotoalbumet som jag planerar att göra. Får skicka in bilder för framkallning snart. Det blir ju en hel del fotografering nu när man har en liten en, förstår ni :)
Nu måste jag gå och väcka lillgumman och hoppas på att hon vill äta snart. Brösten håller på att sprängas, hehe ;P

Gillar

Kommentarer

Hanna
Hanna,
Sötaste lillgumman <3 glad att jag hann förbi er en sväng igår för å hälsa och pussa lite på henne :) Vi får höras av i veckan å planera in en kväll vi kan träffas :)nouw.com/hannaleewahlberg
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229