Maj - Ett år senare

___________________________________________________________________________Jisses! Tänk att det är ett år mellan dessa bilder. Första bilden är tagen när jag var i vecka 24 med Dylan i magen. Det var under den perioden jag mådde som allra bäst i den graviditeten. Jag hade fått en jättefin kula och mådde ganska bra både fysiskt och psykiskt.

Bilden till höger tog jag igår. Vår första solnedgång tillsammans på altanen som förevigades, lilleman och jag ❤. Det blev några fina bilder, men får visa dem vid ett annat tillfälle.


Den här fredagen bjuder på TOPPENVÄDER!. Jag och Dylan har varit ute på en fem kilometer lång vagnprommis i solen med Hov1's nya album i lurarna. Har ni inte lyssnat på deras nya platta så kan jag verkligen rekommendera er att göra det BUMS! ALLA låtar var sååå bra! Har hunnit lyssna på hela albumet från börjat till slut flera gånger idag.

Ikväll ska jag på vinprovning med ett gäng goa tjejer, och det ska blir jättekul. Vi brukar ju ha vinprovning ungefär varannan/var tredje månad och det är svinmysigt. Har dock inte varit med de senaste gångerna pga Dylan och hans närhetsbehov och amning och vägran att ta flaska, men nu känns det som att det kommer gå finfint att lämna honom med sin pappa en längre stund. Nu äter han ju vanlig mat och vi har hittat en bra flaska som verkar fungera hyfsat. Vi tränar honom på att tycka om välling, men om inte det fungerar så finns det utpumpad bröstmjölk i frysen. Det kommer gå bra. Bara jag som är lite nervös och nojig, men också otroligt taggad på att få egentid och få känna lite frihet.


Önskar er en riktig toppenfredag och toppenhelg! 💋


Gillar

Kommentarer

lamouru
lamouru,
Så vackert ! nouw.com/lamouru
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229