Lunchdags

Sitter och äter lunch och passar på att uppdatera medans lillan sover. Hittade ett gott och enkelt recept på en kycklingpasta som jag mumsar på nu. Är 100% för enkla recept där man kan laga mycket mat på samma gång och som också blir gott att värma upp och ha i matlådor. Ni får hojta till om ni vill ha receptet :)
När Juni vaknat och ätit sin lunch ska vi iväg på ett litet äventyr. Vi ska nämligen förbi mitt jobb och hälsa på. Jag måste in och lämna in en ansökan för sommarsemestern och prata om hur jag ska jobba framöver. Lillan blir ju ett år om bara två månader och jag funderar om det skulle vara bra för mitt välbefinnande att faktiskt börja jobba lite grann. Känns lite (väldigt) pirrigt att åka till jobbet. Jag har inte varit där sedan jag gick på min föräldraledighet i början av april förra året. Ska bli spännande att se om det kommer kännas/se annorlunda ut eller om det kommer vara precis som vanligt :) Hihi.
Om vi hinner så ska vi också inviga lillans nya pulka som vi köpte igår, annars får det bli imorgon. Pulkan är så himla fin och det är perfekt promenadväder idag. Tror hon skulle tycka så mycket om att åka i den :)

Gillar

Kommentarer

Felicia
Felicia,
Alltid gott med pasta :)feliciaholmgren.devote.se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229