Lunch på stan och klantig mamma

Idag var jag och tjejerna och lunchade på stan. Fin dag och solen sken så hade med mig kameran. Blev inte jättemycket bilder då jag måste tömma minneskortet eftersom det är knökfullt.
Vi åt lunch på Lilla Mari och Malin hade med sig mina, Freddans och Junis julklappar. Blev jätteglad för alla klappar och ska visa dem på bloggen när jag har möjlighet. Kan inte visa dem nu eftersom jag TAPPADE BORT Junis presenter på stan! Upptäckte det i bilen på väg hem men jag hade inte tid att vända och leta. Jag blev jätteledsen på mig själv eftersom det var just Junis klappar. Nog för att hon är liten och inte vet varken vad jul eller julklappar är, men jag kände mig ändå som en riktigt dålig mamma. Ringde Malin och som tur var hade hon möjlighet att gå till Ica och kolla då jag misstänkte att jag råkat glömma dem där. När hon kom dit hade de inte hittat någonting men de tog hennes nummer så de kunde ringa om någon lämnade in paketet.
Nu ringde Malin mig för en stund sedan och berättade att de hittat det. Vilken tur men så himla klantigt av mig att tappa bort det från första början. Måste sluta vara så förvirrad! Hehe.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229