Lördag 20 April

Igår när jag kom till jobbet hände någonting obehagligt. Jag fick synbortfall och blev väldigt ljuskänslig. Gick knappt att titta på en datorskärm ens. Trodde typ att jag höll på att bli blind (haha, överreagerar alltid). Tog några värktabletter och gick in på toaletten och andades ett tag. Efter bara en liten stund så såg jag normalt igen men jag hade svinont i huvudet. Åkte hem från jobbet och sov i några timmar tills huvudvärken nästan var helt borta. Visst måste detta ha varit migrän? Har ju haft ont i huvudet tidigare, men inte på det sättet och inte med synbortfall. Hoppas detta betyder att jag inte ska börja få en massa migränattacker nu?!
Vid tre var jag i alla fall tillbaka inne i stan för att jag skulle ta en vaccinationsspruta, och efter det så var jag och många andra skellefteåbor på torget för att fira AIK till SM-guldet :) Det är stooort här vill jag lova!
Sen åkte jag och köpte en godispåse till mig själv och bäddade ner mig i sängen igen. Det är innehållet i godispåsen jag sitter och äter till frukost nu :) Äter choklad och läser modetidningar, en av mina topp 10 på listan av favoritsysselsättningar. Fast flera av de punkterna har någonting med äta choklad att göra. Haha :)
Senaste Elle, ser ut som att bilden är oskarp men det är bara för att man ska kolla på omslaget med 3D-glasögon ;)

Gillar

Kommentarer

Malin
Malin,
Tyvärr låter det verkligen som migrän :( Första gången jag fick det tappade jag också lite av synen. Gör inte det längre när jag får migrän men migränen är nog jobbig ändå. Syrran har haft migrän en gång i sitt liv för nått år sedan, så jag hoppas att det inte är något återkommande för dig heller :) malinfredrikssons.blogg.se
Banana
Banana,
Det var nog migrän. Hade en liknande episod en gång när jag gick i Vitvattnet. Skulle ringa pappa från lärarrummet så att han kunde hämta mig och var så snurrig att jag ringde fel säkert 3 ggr innan jag lyckades slå rätt nr (de hade telefon med snurrskiva) Det har inte kommit tillbaka sedan dess så förhoppningsvis slipper du ha migrän ofta.khaltoanna.blogspot.com
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229