Little yellow dress

Har precis nattat lillan och hunnit vara ut med hundarna i iskylan. Det är så kallt att det gör ont i hela kroppen att vara ute. Januari i ett nötskal. Tur att hundarna inte heller vill gå någon lång sträcka.. Inte för att vi ändå kan det nu när vi bara kan gå så långt babyvakten tillåter men ändå. Jack går runt och hoppar på tre tassar för att han fryser så mycket och han vänder direkt tillbaka så fort han uträttat sina behov. Om inte ens hundarna vill vara ute så vet man att det är kallt!

Hade tänkt blogga mer idag men vårt internet har inte fungerat på hela dagen och då kan jag inte blogga från datorn där jag har bilderna :( Visar istället den här bilden på en av klänningarna som jag återupptäckt i min garderob. En av mina favoritklänningar som är köpt i London. På H&M i London, haha :) Men de finaste klänningarna jag äger kommer faktiskt därifrån. Skulle vilja klä upp mig oftare men jag är ju mest bara hemma så känns lite onödigt att dra på sig festblåsan här. Juni märker nog ändå ingen skillnad, hihi ;)

Nu ska jag dricka lite te och förhoppningsvis få lite lugn och ro. Under tiden jag skrivit det här inlägget har jag hittills fått vara upp till Juni 5 gånger för att hon tappat nappen! Hon verkar sova så himla oroligt ikväll :/ 

Kram på er och hoppas vårt internet fungerar imorgon! 

Gillar

Kommentarer

Ida
Ida,
Vi får se till att planera in någon kväll snart då vi båda får använda någon av våra festblåsor! ;)nouw.comNone
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229