Let's go play outside!

Bilder från idag precis innan vi skulle gå ut. Älskar lillans Jacka som kommer från H&M. Köpte den förra sommaren i tron om att hon skulle kunna ha den på hösten, men icket. Då var den alldeles för stor och som tur var hann hon inte växa ur den i vintras och nu är den alldeles perfekt som vårjacka istället :)
Vi tog bilder ute på altanen idag eftersom det var så fint väder. Lillan fick krypa omkring på altanen och det tyckte hon var så himla roligt. Det bara lyste bus i hennes ögon. Men vi måste verkligen bygga ett altanräcke innan vi börjar använda altanen på riktigt i sommar, annars kommer det bli farligt eftersom det inte är långt borta tills Juni börjar gå. Än så länge hinner man ju med att ta fast henne innan hon krypit över kanten på altanen. Om jag hinner (om lillan tillåter) ska jag visa bilderna imorgon :)
Nu ska jag fortsätta bita på naglarna och kolla på den spännande Skellefteå-Växjö matchen. Han som egentligen är den mest hockeyintresserade har redan gått och lagt sig eftersom det blev förlängning och han ska upp tidigt och jobba imorgon. Det märks att det är slutspel när tillochmed jag är engagerad i hockeyn, hehe.
Kram och godnatt ♥

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229