Last year vs This year


Hej och god jul i efterskott.. eller god fortsättning kanske man säger? Hoppas att ni alla haft en fin och mysig jul. Vi har haft det bra. Julafton spenderades hemma hos svärföräldrarna. Juni blev bortskämd med massor av fina klappar och det var roligt att se henne öppna paketen även om hon kanske fortfarande tycker att det som är mest spännande är att få riva och prassla med julklappspappret- och snörena. På bilderna ovan ser ni Juni hur hon såg ut förra julen och hur hon ser ut nu. Tänk vad mycket hinner hända på ett år. Förra året kunde hon bara åla/krypa fram och nu springer hon. Det.ÄR.Galet ❤

Även jag blev bortskämd med fina klappar. Vad jag fick ska jag visa här framöver. Tänkte att det är dags att börja vara lite mer aktiv på bloggen igen. Men jag kan för mitt liv inte förstå hur jag hann med att uppdatera varje dag tidigare! Hur sjutton lyckades jag hinna med det egentligen???

I veckan har jag semester från jobbet och det känns väldigt skönt att äntligen få vara ledig, och att få tid till att umgås med min lilla familj. Tid som inte bara handlar om att springa runt i hamsterhjulet som kallas för vardagen.

Hoppas att ni också får vara lite jul-lediga och får må bra. Puss och kram!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229