Lära sig krypa

Bilder från igår. Juni 7 månader.
Jag ser ibland att Juni försöker få till det med att ställa sig på knä och börja krypa, men inte riktigt lyckas. Hon blir ofta ganska snabbt missnöjd nu när hon ligger på golvet och jag tror att det hänger ihop med att hon inte kommit på hur hon ska kunna ta sig framåt än.
Något roligt jag såg är att Blondinbella också lade ut liknande bilder igår på sin lilla tjej. Juni och hon är ju lika gamla så det är ju inte så konstigt att de lär sig samma saker också. Började faktiskt inte följa Blondinbella förän jag själv var gravid och när jag visste att hon också var det. Det är ju så roligt och intressant att följa andra som också har barn i ungefär samma ålder. Har ni något bra tips på bra föräldrabloggar eller kanske själv bloggar så får ni gärna lämna en kommentar :)
Idag är en bättre dag gällande sömnrutinerna. Jag vaknade före henne i morse vid 06.15 och sen sov hon en kortis vid 9 så jag hann ute med hundarna, och nu har hon precis somnat igen. Har jag tur kanske jag hinner äta lunch i lugn och ro och kanske tillochmed göra något annat om jag är snabb ;)

Gillar

Kommentarer

Nathalie
Nathalie,
Gabriella Joss gillar jag! Väldigt duktig på att lägga upp mycket inlägg varje dag :) nouw.comNone
Madde
Madde,
Gillar Johanna Kajsons blogg! Min egna pojk är född i slutet av Juli så han är lite yngre, men ändå :) pixiebob.blogg.se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229