Kvällssol

Outfit / Klänning - H&M (gammal) / Kimono - Nelly (gammal) /


Bilder tagna nedanför vårat hus på VÅRAN äng. Ja, vi har en alldeles egen äng. Det är inte alla som har det 😉.

Det ni ser i luften som små ljusprickar är små knott, och jisses vad de bet mig igen. Men jag får ju skylla mig själv. Får se till att skaffa lite myggmedel till när jag ska ta bilder ute i naturen nästa gång 😊.


__________


Tisdag idag och det har märkts. Fruktansvärd seg dag med massor av hormoner i omlopp. Har känt mig så trött och sur idag. Jag börjar förstå varför folk frågar mig om jag hoppas på en kall sommar nu när jag är gravid, för idag har jag känt mig så varm och obekväm i kroppen. Usch, det är en hemsk känsla att ha klaustrofobi i sin egen kropp. Jag har dessutom fått en sådan klåda på magen, och den håller på att spricka sönder totalt. Jag misstänker att jag har börjat drabbas av PUPPP (allergiliknande klåda som drabbar gravida) även denna graviditet. Jag ber för att det inte ska vara det, för i slutet av förra graviditeten var det verkligen hemskt med all klåda jag hade på mage, armar, ben, fötter och händer.

Jag hoppas klådan på magen som jag har just nu "bara" beror på att huden tänjer ut sig. Även om alla bristningar som följer med det inte heller är speciellt välkomna.


Hoppas på en bättre och gladare dag imorgon! Då är det bara 3 DAGAR kvar till semester ☀☀☀


Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229