Kiss me baby!

_________________________________________________________________________________Med den här puss-bilden på mig och Dylle ville jag egentligen bara kika in för att säga att jag hoppas att ni haft en fin helg! Min har varit bra, men ja, jag är aningen svältfödd nu på socialt umgänge. De enda personerna jag träffat i helgen är mina barn och min sambo. Men till veckan blir det bättre.


Under den kommande veckan blir det en hel del att stå i gällande hemmet. Bland annat hoppas jag få upp några hyllor på väggarna i Junis rum, en ny taklampa ska in i 'rosa rummet' och så måste vi avfrosta vårat kylskåp. Nej du läste rätt - inte frys, utan kylskåp. Det har fått någon knäpp och bildat ett islager längs med bakre väggen. Hoppas det går att åtgärda och att det inte är så att vi måste köpa ett nytt kylskåp. Roligare saker vill jag gärna lägga mina pengar på.

På onsdag ska jag på återkontroll hos barnmorskan, och under resten av veckan ska jag försöka klämma in så många barnvagnspromenader som jag bara hinner och förhoppningsvis få chansen att fotografera i naturen nu medans det fortfarande är så fint och höstigt ute 🍂🍁


Puss 💋


Gillar

Kommentarer

Szemlerinterior
Szemlerinterior,
lenakronvald
lenakronvald,
Tack så mycket fina du <3nouw.com/lenakronvald
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229