Kimono

Outfit / Kort klänning - gammal från H&M / Lång kimono - gammal från Nelly /


Trodde den här kimonon skulle finnas kvar på Nelly, men den var slutsåld. Ääälskar den. Måste erkänna att jag även har den i färgerna grönt, mörkrosa och svart - vilket ni kommer se på fler bilder som kommer dyka upp här på bloggen inom kort. Har tagit en hel del bilder iklädd dessa kimonos nu i veckorna när det varit så varmt och fint väder. De passar så fint att bära öppen tillsammans med preggo-magen i en kortare klänning. Egentligen är det ju faktiskt tänkt att man ska knyta ihop dem i midjan och bära det som en klänning... men tycker det är lika fint att bära på båda sätten 😍

__________


Hoppas ni mår bra??? Jag har haft en paus från bloggen i några dagar. Har under dagarna det varit varmt ute varit ute en hel del och fotat och återupptäckt hur roligt jag tycker att det är. Gäller att passa på att föreviga magen nu också medans den inte hunnit växa sig allt för stor, och innan jag har hunnit samla på mig allt för mycket vätska.

Att hitta tid för att redigera bilderna har däremot varit svårare och därför har bloggen stått lite tom. Men snart ska det bli bättre!


Imorgon ska jag på nästa möte hos barnmorskan. Ska bli spännande att höra hur magen ligger på kurvan och hur värdena ser ut. Jag gissar på att järnvärdet fortsätter att dippa eftersom jag känt mig lite extra trött på senaste. Jag får väl skylla mig lite själv eftersom jag fick höra förra gången att jag skulle kunna börja äta järntillskott om jag ville, eftersom värdena börjat gå ner, men jag har fortfarande inte börjat äta dem. Får väl höra imorgon helt enkelt.


God natt 🌙

Gillar

Kommentarer

Emellie_Larsso
Emellie_Larsso,
josefineso
josefineso,
Men så fin! 😍 och vilken fin kimono ✨ klänning/kimono är verkligen det perfekta gravidplagget, bor i det för tllfället 🙏🏼nouw.com/josefineso
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229