Kanelbullar!

_________________________________________________________________________________Självklart har vi också bakat och ätit kanelbullar på kanelbullens dag! Gott!

Men nej, jag har inte varit den perfekta husfrun och bakat bullarna från scratch. Jag har fuskat i allra högsta grad med färdig deg från ICA. Inte en enda knådning eller jäsning har vi behövt lägga tid på. Det enda jag och Juni gjort är att rulla ut degen, smörat på smör, hällt på en massa socker och kanel, skurit upp och stoppat in i ugnen. Tur att det kan vara enkelt ibland. Speciellt när man är hemma med två små barn, och tiden att vara "perfekt" inte riktigt finns.Jag har insett att jag inte trivs med att vara ensam vuxen hemma, nu när S åkt bort över helgen. Speciellt på kvällarna blir det så himla ensamt. Eller så är jag bara ovan eftersom vi varit hemma tillsammans varje kväll hela sommaren. Innan dess var jag ju van att vara ensam hemma (med Juni då) eftersom att han ibland jobbar natt, och de veckorna ses vi princip ingenting alls.

Men ja, det är bara att börja vänja sig på nytt. Snart kommer ju de där nattveckorna då han är borta på jobb igen.


Hoppas ni haft det bra idag! Nu blir det Love island och en tekopp (och kanske en till kanelbulle?) innan läggdags. Puss 💋


Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229