Junis ettårskalas

Här kommer ett bildregn från gårdagens kalas för vår ettåring. Tänk att hon blivit så stor så fort!!!
Det blev en bra kalasdag som började med att vi pyntade klart köket innan gästerna skulle komma. Det var jättefint väder hela dagen, och jag tänker för mig själv idag att det var tur att kalaset hölls igår och inte idag. Idag har det varit total snökaos och storm och det har kommit flera decimeter snö tror jag. Tummen ner för detta aprilväder :/..
Men igår var det iallafall soligt och fint, lillan var på gott humör hela dagen och jag var nöjd över att jag lyckats så bra med mina morotscupcakes (visst blev de fina?!) och med biskvierna som jag aldrig testat baka tidigare.
Juni fick inte smaka så mycket på fikat förutom någon liten smula av en morotscupcake. Istället stekte jag bananplättar åt henne och tror att hon var lika nöjd att äta dem som något annat. Vi hade delat upp dagen så vid 12-tiden kom några av våra vänner för att fira Juni och på eftermiddagen kom sambons familj hit. På det sättet blev det lagom många gäster samtidigt och alla hade någonstans att sitta :) Sedan passade det med lillans sovrutiner eftersom hon sov en gång före gästerna kom vid 12 och sedan hann sova en till stund när de gästerna åkt fram till att nästa gäng med gäster kom. Perfekt när det klaffar.
Efter att alla gäster åkt hem var Juni jättetrött så hon somnade vid åtta. Hela förra veckan har hon ju vägrat sova och varit vaken med oss till elva på kvällarna, så att hon somnade vid åtta en kväll av sju är ju bättre än ingen kväll. Det tar på krafterna att ha kalas :)

Gillar

Kommentarer

Hanna
Hanna,
Åh så dina bilder du tog ❤️ Vad roligt att det blev så lyckat å att se klaffade så bra, det var meningen helt enkelt Snodde bilden på mig å Sam,hoppas de va ok nouw.comNone
Sarah
Sarah,
fina bilder klarahs.blogg.se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229