Jumpsuit

Nytt i lillans garderob. Hon fick den här jumpsuiten från Newbie av mig i julklapp. Tycker den är så fin och mysig och jag är glad att jag lyckades norpa åt mig en i rätt storlek. Den tog ju slut i de flesta storlekarna direkt.
Har haft en riktigt dålig start på den här veckan och jag hoppas den inte fortsätter i samma stil. Får ensam klara bebis och hundar varje kväll hela denna vecka, och på det så blir det typ -20° ute också så jag inte vill gå ut och än mindre ta med mig lillan ut :( Igårkväll kl 22 blev jag dock tvungen att dra på henne overallen och ta med henne eftersom hon inte ville sova och hundarna stått och gnällt vid dörren i hallen i en timme. Då var jag varken en glad mami eller matte vill jag lova. Att ha hundar känns som ett stort misstag just nu, och det är inte för att jag inte innerst inne tycker om dem utan för att det är ohållbart med dem tillsammans med bebis när jag har en sambo som jobbar så mycket och så långa dagar som jag har. Håller på att få ett mental breakdown, och jag orkar snart inte mer :( Hoppas denna hell-week snart är över.

Gillar

Kommentarer

Linnea
Linnea,
Förstår dig, det är jobbigt med hund o bebis. :-( Kolla om inte grannarna kan ställa upp med promenader när det kör ihop sig. nouw.comNone
Malin
Malin,
Men älskade vän! Önskar jag kunde hjälpa dig på nåt sätt? ❤️leewahlbergmalin.blogg.se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229