Jag är gravid!


Igår blev den stora lilla hemligheten inte så hemlig längre. Eller "hemlighet" förresten, jag vet inte om jag vill kalla det för det ens då det trots allt varit ganska många som känt till det. Men igår gick jag ut med det på instagram, och ja, då får man väl ändå säga att det är helt officiellt att vi ska få en till liten familjemedlem. Yay!


Och såhär ser den lilla magen ut i vecka 14:



Jag går dock runt och önskar och kanske tror (?) att jag egentligen är ytterligare någon vecka/veckor längre fram i graviditeten. För ju längre fram i graviditeten, desto kortare tid tills bebisen är här! Är precis som förra graviditeten lite osäker på när det liksom blev, hehe. Vi kommer dock tyvärr att få vänta tills rutinultraljudet i slutet av mars innan vi med säkerhet får veta. 23 augusti är iallafall det preliminära datumet vi har fått.



En annan anledning till att jag tror att jag är längre gången än 14 veckor (åh, jag hoppas verkligen jag inte jinxar detta nu) är att jag tycker att jag redan blivit så stor. En sådan här mage hade jag inte vid förra graviditeten med Juni vid samma tid.

Det känns skönt nu att alla vet om att jag är preggo, så att folk inte bara tror att denna kula enbart beror på för mycket mat och sötsaker, haha 😄



Och hur mår jag nu då? Jo tack, jag mår rätt fint ändå. Sjukligt trött i perioder och fryser något så kopiöst mycket ibland. Som nu då till exempel: sitter och dricker te i tjocksockar, pyjamasbyxor, en hoodie i teddy-material och på det har jag lindat ett tjock morgonrock runt mig. Dessa klädesplagg är det enda som får mig varm när den där frossan slår till.

Hungrig som en varg är jag också mest hela tiden, så ett och annat extrakilo kan jag nog vara rätt säker på att jag kommer att dra på mig. Jag har inte direkt känt så mycket till illamående den här graviditeten heller. Bara att jag mådde lite konstigt de första veckorna om jag inte åt ordentligt.. men jag vet inte om jag ens får kalla det för illamående när jag vet hur dåligt en del andra preggos får må. Huuuaaa, kan bara tänka mig hur hemskt det måste vara att må så illa.


Kommer uppdatera mer här nu framöver om graviditeten och annat, så är det något ni undrar över så är det bara att fråga på :)

Stor kram till alla er som tittar in här ❤


Gillar

Kommentarer

bjorklundhanna
bjorklundhanna,
lenakronvald
lenakronvald,

Tack så mycket! <3

nouw.com/lenakronvald
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229