Inte som jag tänkt mig

__________________________________________________________________________________


Den här dagen blev inte alls som jag tänkt mig, och det berodde helt och hållet på det vita snötäcket som jag vaknade till i morse. Gaaah, snö redan i början av oktober??!!! Är det bara jag som fick ångest av det? Känns ju som att det knappt ens fått vara höst ju. Vintern kan väl inte vara på väg redan?


Jag hade tänkt mig en utflykt till Piteå idag, men vi beslutade oss för att ta det säkra före det osäkra och ställa in då vi inte hade vinterdäck på bilen. Blev rätt sur över det, men man kan ju tyvärr inte styra över vädret. Det var nog ett klokt beslut också att stanna hemma eftersom att vi läste sedan att det varit rätt mycket kaos och trafikolyckor efter E4:an.Istället för att åka på utflykt byggde vi snögubbar med Juni på gräsmattan, och trots att snön har smält bort nu så står det fortfarande kvar två små gubbar med morotsnäsor på gräsmattan ⛄⛄.


Efter det försökte jag ta familjebilder på oss alla fyra ute medans det fortfarande var vitt på marken. Jag skriver FÖRSÖKTE eftersom att bilderna blev så himla dåliga. Jag vet inte hur folk som tar fina bilder tillsammans med sina barn lyckas. Att få med Juni på bild kräver både en och två mutor.. och ändå lyckas man knappt få henne att vara med på en enda bild. Så tråkigt, eftersom jag så gärna skulle vilja förstora någon bild på oss alla fyra för att ha på väggen. Har dock inte gett upp hoppet om det riktigt än, så vi får se hur det blir.


Hoppas ni haft en fin dag den här onsdagen. Har ni också fått snö där ni bor?

Gillar

Kommentarer

Szemlerinterior
Szemlerinterior,
hannaleewahlberg
hannaleewahlberg,
Ska försöka ta lite fina bilder på Affe nu idag om det blir fint väder. Än så länge är han hyffsat enkel att ta bilder på, han är ju ganska lätt road och håller man upp typ en hand så tittar han in i kameran och skrattar hehe. Mysigt att ni byggde snögubbar igår! När jag kom hem från jobbet hade all snö smält bort 😟nouw.com/hannaleewahlberg
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229