Inredningsinspiration

Bilder lånade från: 1. Tilda Bjärsmyr 2. Ellos 3. Ditte Svanfeldt 4. Ikea 5. Ikea


I fredags firade vi att snickarna packade ihop sina grejer och gjorde sin sista dag i huset (iallafall för denna gång). Nu är det äntligen våran tur att ta över och göra klar vår övervåning. Än är det tyvärr mycket kvar att göra innan vi kan tänka på att börja inreda, men jag hittar så mycket fina bilder och inspiration på hur jag vill ha det där uppe. Den första bilden har jag lånat från Tilda Bjärsmyrs blogg. Tycker att hon har det så himla fint hemma, och jag skulle gärna göra något liknande som bilden ovan i Junis rum. Så fint med gråa väggar och pastellfärgade inredningsdetaljer.

Den andra bilden är inspiration till det som ska bli gästrum. Ser framför mig en säng fylld med en massa mysiga plädar och kuddar. Kommer säkert sluta med att jag vill ha det rummet som vårt sovrum istället, hehe.

Tredje bilden från Ditte Svenfeldts blogg (en av mina favoritbloggar) är inspirationen till hallen på övervåningen. Så fint med stooora speglar.

Fjärde och femte bilden visar en rottingfotölj som kommer som nyhet på Ikea i vår som jag kärat ner mig i. Visst är den fin? 😍 Jag vet inte riktigt var jag skulle ha den, men jag vet bara att jag VILL HA den, hehe.


Gillar

Kommentarer

Ida
Ida,
Vilken fin inspirationsbild till Junis rum!! 😍 Kommer bli hur bra som helst när det är färdigt! 😊
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229