Hösten - Början på resten av våra liv

____________________________________________________________________Den här lilla skrutten är 1 år nu och har gått på förskola i snart två veckor. Och jag har börjat jobba igen.! Ja, nu är hösten här på riktigt, och allt som händer nu är början på resten av våra liv 😄. Ja, lite så känns det. Nystart liksom. Så känns iallafall hösten för mig 🍂.


I veckan är jag mer eller mindre ensamstående då S jobbar natt. Det känns alltid ganska tungt och ensamt. Men snart är iallafall halva veckan gjord, och ikväll har Dylan sovit gott utan att vakna. De senaste kvällarna och nätterna har han varit stökig och gråtit så att jag varit tvungen att lyfta upp honom flera gånger. Han har en tand i nederkäken som ligger precis under tandköttet, så antagligen är det den som stökar till allt. Jag blir rätt sliten när jag måste ta varje gråtattack på nätterna, så nu längtar jag efter att få sooova.


Imorgon ska Dylan på inskolningsdag på förskolan igen, och Juni och jag ska ha egentid. Vad vi ska hitta på än vet jag inte riktigt. Kanske Leos lekland eller lekpark och lunch. Det beror lite på vad det är för väder. Men det ska bli roligt att få vara bara med henne i några timmar, så vad vi än hittar på så blir det (förhoppningsvis) en riktigt bra dag.


God natt 💋


Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229