Högsommarvärme och ny skjorta


Jisses vad varmt det har varit ute idag. Nästan 29 grader och bara mitten på maj. En del säger att det är dåligt att det blir varmt så pass tidigt för då kommer sommaren att bli "fel period" och att det kommer bli kallt igen redan i juli.. men jag säger att jag tror det här är startskottet på en riktig pang-sommar, med varmt och soligt lååångt in i augusti.

Vad tror ni???!!! 😊Köpte en ny röd skjorta idag när jag tog en tur på stan efter jobbet (visar mer bilder sen). Jag var på jakt efter lite nya kläder att ha på mig nu i sommar. ALLT jag redan har är för litet nu. Det enda som jag har som fortfarande täcker magen är en och annan oversizead t-shirt, och en och annan klänning. Men jag var tvungen att köpa en tub med brun-utan-sol också på stan eftersom att mina ben är blekare än blekast. Och är benen för bleka känner jag mig inte riktigt bekväm med klänning. Måste smörja in dem så fort jag får chansen.

Nu blir det iallafall att krypa ner i sängen och försöka sova i värmen. Måste försöka göra en lång dag på jobbet imorgon.


Puss 💋

Gillar

Kommentarer

isabelw
isabelw,
Supersnygg skjorta!!nouw.com/isabelw
lenakronvald
lenakronvald,
Tack! ❤️ Jag gillar den också!!!nouw.com/lenakronvald
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229