Hipp, hipp, HURRA - 11 månader idag

HURRA! Juni blir 11 månader precis just idag! Min lilla älskling som börjar vara så stor. Bara en månad kvar och sen är hon ett år :).. herregud! <3
Ska skriva en sammanfattning om vad som hänt senaste månaden någon dag, men först måste jag såklart skriva en kort, liten veckouppdatering eftersom jag glömt bort att göra det. Hon blev ju faktiskt 47 veckor för snart en vecka sedan.
Humöret är lite upp och ner, vissa dagar är hon jätteklängig och blir superledsen om jag sätter ner henne på golvet. Hon vill då allra helst bli buren på och ni kan ju tänka er att det är rätt tungt att gå runt med en 11-månaders bebis i famnen. Vissa dagar är hon jätteglad och sysselsätter sig själv hur bra som helst på golvet. De dagarna hon är gnällig och klängig brukar jag gå och ta en dusch tillsammans med henne. Hon ääääälskar vatten och älskar att duscha och bada, så hon går från en gnällig bebis till en glad bebis så fort vattnet slås på.
Jag vet inte om jag berättat det tidigare, men Juni har börjat vinka jättemycket. Det är så roligt att se att hon vet vad ordet "vinka" betyder. Säger vi 'Vinka' till henne så vinkar hon. Hon vinkar mot allt och alla, jämt och ständigt. När jag var i matbutiken senast satt hon i kundvagnen och vikade till de andra kunderna, som glatt vinkade tillbaka. Haha, så sött.
I övrigt har det inte hänt så mycket mer.. Hon lärde sig inte gå innan 11-månaders ålder iallafall, även om hon börjar bli ganska duktig på att gå längs med möbler. Vi får se om hon hinner gå innan ett år, men ska jag vara ärlig så känns det som att det ligger lite längre fram i tiden :)

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229