Helg och dåligt samvete

_________________________________________________________________________________God morgon!

Lördag idag. Juni ska få åka till sin farmor och farfar vid lunchtid, så jag och Dylle blir ensamma. Har haft lite dåligt samvete de här dagarna då vi har varit själva för Junis skull. Dylle hade en vara-i-famnen-dag igår och det är svårt att roa Juni och ge henne uppmärksamhet. Därför blir det bra att hon får åka och vara med farmor och farfar tills imorgon.Igår var hemma och myste, gjorde tacos till middag. Juni fick fredagsmys med popcorn och film. Efter att barnen somnat såg jag idol tills det var dags att gå och sova. På tal om idol, tyckte ni att det var rätt att Amber Boss åkte ut? Jag tyckte det var tråkigt faktiskt, även om hon inte var så bra igår. Hon har en utstrålning och en personlighet som man kommer ihåg. Tycker många andra av de andra deltagarna saknar det där lilla extra.


Idag får jag och Dylle sällskap av några kompisar som kommer hit på fika och bebismys. Det blir roligt! 😊 Ser så mycket fram emot vuxet sällskap nu när jag mest bara är med barnen.


Önskar er en fin lördag! 💋


Gillar

Kommentarer

Szemlerinterior
Szemlerinterior,
Så mysiga bilder <3 Och din blåa stickade tröja är så fin! Från Gina va? 😊 nouw.com/szemlerinterior
lenakronvald
lenakronvald,
Jajjemänsan! Den är från Gina Tricot. Så fin! 😊nouw.com/lenakronvald
lamouru
lamouru,
Tyckte Tua skulle åkt eller Vanja, blev riktigt besviken på att Amber åkte. Hade velat se mer av henne 😊 nouw.com/lamouru
lenakronvald
lenakronvald,
Ja, jag håller med. Men kanske lyckas hon ändå utan Idol. Det känns nästan så 😊nouw.com/lenakronvald
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229