Gruppträff på öppna förskolan

Igår var vi på föräldragruppsträff på öppna förskolan. Vi fick små namnlappar att klistra på våra kläder, men jag tror det var mest för sköterskan/förskollärarens skull eftersom att vi föräldrar redan känner varandra sedan från tidigare träffar vi haft. Det var jättekul att träffa alla och allas bebisar har blivit stora och utvecklats mycket. Lilla Liv (som är äldst av bebisarna) hade nyss lärt sig sitta själv. Det är häftigt. Det känns som att det var nyss vi mammor satt med våra gravidmagar på föräldrakursen. Frida som är Livs mamma skulle till och med börja jobba om bara några veckor. Får panik när jag tänker på att tiden går så snabbt, men jag kommer som tur är få vara mammaledig ett tag till.
Vi började träffen med att välja en bild som de hade klippt ut ur tidningar och presentera oss utifrån den. Jag valde en bild på en kamera eftersom jag fotograferar mycket och speciellt mycket nu efter att vi fått lillan. Vi fick berätta om vad som är våra bebisars kännetecken och jag beskrev Juni som en bebis som är nöjd för det mesta, sover mycket och som spyr väldigt ofta, hehe. Vi fick också lära oss lite babymassage, lära oss några ramsor och prata om hur första tiden efter förlossningen har varit. Nästa gruppträff blir om två veckor.
Fick tips av de andra mammorna om mammaträning som de olika gymmen i stan erbjuder så jag ska testa mammapasset som de har på friskvårdskompaniet där jag brukade träna innan graviditeten. Såg dessutom att de börjat med ett nytt pass som heter 'lår och rumpa' som jag också skulle vilja testa :)

Gillar

Kommentarer

Malin
Malin,
Jag har också velat testa deras lår och rumpa pass! Det borde jag ju kunna köra nu också även fast jag är preggo! Vi kanske ska gå tillsammans å testa det? :)leewahlbergmalin.blogg.se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229