Gravidfotografering tillsammans

Bilder lånade från Pinterest.


Jag är så sugen på att föreviga magen tillsammans med S. Göra något liknande som bilderna här ovanför som jag lånat från Pinterest. Vi tog aldrig några ordentliga bilder när vi väntade Juni... men henne väntade vi ju på vintern och vi vet ju alla att fotoljuset i Sverige på vintern är S Ä M S T.. plus att man ju alltid jobbar den tiden på dagen på vintern de få timmarna när det är ljust.

Jag tycker speciellt mycket om bilder som den längst upp i mitten när man har lekt med solljuset, eller bara de enklare detaljbilderna på magen och händerna som på bilderna längst ner. Fint ❤. Jag tycker däremot inte om parbilderna där den ena står på knä framför den gravida och pussar gravidmagen. Eller sådana bilder blir bara söta om det är ett barn som pussar magen, men är det en vuxen person som gör det så tycker jag bara att det blir så himla töntigt, haha.


Jag ska bestämma en kväll med S så att vi kan gå ut och fota någonstans på gården när Juni har somnat. Det hade ju varit fint att få med henne på bild också, men det känns lönlöst att få med den lilla virvelvinden på bild just nu 😄.Gillar

Kommentarer

Emmaakarlegrund
Emmaakarlegrund,
väldigt härliga bilder 🌸🍋nouw.com/emmaakarlegrund
lenakronvald
lenakronvald,
Verkligen! Man kan hitta fin inspiration på Pinterest 😊nouw.com/lenakronvald
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229