Goboken och uppochnervända dagen

Idag har varit en superkonstig dag, och jag tror att det beror på att jag är sjuk. Tack och lov att jag är det så sällan för jag hatar verkligen att vara sjuk! Hatar att vara trött och oproduktiv och inte ha någon energi. Får ångest av sådant. Som tur är har jag iallafall min sambo här hemma idag som hjälper mig att ta hand om hundar och lillan. Just nu ligger de och sover i soffan, och det är också jättekonstigt eftersom lillan i vanliga fall brukar vara vaken vid den här tiden. Hennes rutiner har verkligen fuckats upp i veckan, och jag vet inte om det bara beror på omställning till vintertid eller om det är något annat.
Passande, en dag då man bara ligger i soffan, var iallafall att första paketet från Goboken kom i brevlådan idag. Tänkte att jag skulle testa det, iallafall en gång, för att se om det är bra. Jag tror ju att det är bra att läsa för sina barn och jag hoppas att gumman kommer att bli intresserad av att läsa böcker. Nu är hon ju inte så gammal än så det blir ju mest att hon försöker äta på böckerna eller banka dem i underlaget, men ändå :) Ska förhoppningsvis visa er innehållet i paketet imorgon bara jag är nog frisk och har energin. Är det någon av er läsare som testat Goboken, och vad tycker ni om det?

Gillar

Kommentarer

Mia Höök
Mia Höök,
Jag har sålt goboken och jag har aldrig hört så mycket gott om något som telefonförsäljare! Jättemånga som jag ringde till ville beställa bara för att de tyckte att de var så bra!italianaupair.blog.se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229